Wie is De Hobbyschool?

De Hobbyschool, onderdeel van Centrum voor Afstandsonderwijs, is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van creativiteit en hobby.

Bij ons zet je je passie om in een hobby die je uitvoert met zelfvertrouwen en precisie. Daarnaast organiseren we ook opleidingen waarbij je op een professionele manier je toekomstige, creatieve job aanleert. Onze cursussen werden samengesteld door zelfstandige ondernemers met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij leren je graag de knepen van het vak aan!

Gespecialiseerd en professioneel opleidingsaanbod!

Wij bieden je een totaal opleidingsaanbod om jouw vrije tijd of jouw carrière een nieuwe wending te geven. Wij beschikken over alle troeven en ervaring om jouw opleiding tot een kwaliteitsvolle en onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Missie

Hobbyschool biedt een inspirerend en gestructureerd kader voor iedereen met een creatieve geest. Samen met ons docententeam van vakexperten geven we onze passie op een spontane manier door aan onze cursisten. In onze ateliers stellen we vernieuwende technieken voorop met ruimte voor ontspanning, plezier en waardevolle vriendschappen.

Visie

Om jou te helpen in jouw persoonlijke groei organiseert de Hobbyschool tientallen kwaliteitsvolle en praktijkgerichte cursussen en workshops. Je docent put uit jarenlange werkervaring, zodat je perfect voorbereid aan je nieuwe hobby of carrière start. Met goed uitgeruste leslokalen en een geoptimaliseerde online leeromgeving bieden we jou alle kansen om jezelf te ontwikkelen.

Ontstaan van

Het begon allemaal...

Centrum voor Afstandsonderwijs, onderdeel van Ondernemersschool BV, zag in 2003 het levenslicht. Door het grote succes van kwalitatieve, praktijkgerichte en voordelige opleidingen op afstand, is de school in de eerste jaren uitgegroeid van 2 mensen in dienst tot zo’n 70 werknemers vandaag de dag.

Dit vertaalt zich verder naar meer dan 3100 actieve en professionele docenten, een waaier van meer dan 350 verschillende beroepsgerichte opleidingen en maar liefst een half miljoen tevreden studenten wereldwijd.

We zijn geëvolueerd van een kleine school naar een internationale groep met een volledig geautomatiseerd leerproces en een online leeromgeving.

Centrum voor Afstandsonderwijs is zo momenteel zelfs de grootste opleidingsverstrekker van de Benelux. En dat allemaal dankzij een netwerk van hardwerkende en gepassioneerde mensen die dagelijks voortbouwen op de belangrijkste pijlers van de school.

Op die manier maken we elke dag persoonlijke ontwikkeling, een nieuwe carrière en een betere toekomst voor iedereen mogelijk!