Hobbyschool opleidingen

Wie zijn wij?

Zin in een leuke nieuwe hobby? Wil jij je vrije tijd waardevol besteden dankzij een nieuwe passie en handige skills? Bij de Hobbyschool, onderdeel van Centrum voor Afstandsonderwijs, vind jij zonder twijfel de nieuwe passie waar jij naar op zoek bent! Dankzij onze boeiende en inspirerende cursussen ontdek jij nieuwe creatieve uitdagingen waarin jij ontzettend veel plezier vindt.

Via onze school kan je je inschrijven voor cursussen en workshops die jouw creatieve vaardigheden verder ontplooien. En dat aan de hand van cursusmateriaal dat steeds up-to-date is! Zo ben je er steeds zeker van dat je helemaal mee bent met de laatste nieuwe trends in je interessegebied.

Schilderen, naaien, knutselen, originele cadeautjes maken… het is allemaal mogelijk! Ontdek ons volledige aanbod en laat je inspireren.

Professionele online begeleiding

Al onze cursussen zijn samengesteld door topdocenten met heel wat kilometers op de teller. En die opgebouwde kennis delen ze met veel plezier op ons online studentenplatform. Via deze digitale leeromgeving krijg jij de mogelijkheid om al jouw vragen over de cursusinhoud voor te leggen aan jouw persoonlijke docent. Op die manier sta jij er dus nooit alleen voor tijdens je studie! En dat maakt onze school zo uniek in de Benelux!

Erkende kwaliteit

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen in de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs.

De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd als dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille.

Wie zijn diploma heeft behaald aan onze onderwijsinstelling kan zich aansluiten bij de erkende beroepsvereniging Instituut Voor Bedrijfskunde en Opleiding-Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad voor de zelfstandigen en de KMO in België.

Tot slot werkt onze school nauw samen met het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW, wat betekent dat je aan deze onderwijsinstellingen verder kan studeren of vrijstellingen kan bekomen.

Voor meer informatie over deze erkenningen klik hier.