Studeer met extra vroegboekkorting

Tot 20% korting voor de snelle beslissers!

Speel je graag op zeker en wil je nu al jouw plaatsje bij je favoriete opleiding reserveren? Dat kan! Wanneer je je minstens drie maanden voor startdatum van een opleiding inschrijft en betaalt, ben je zeker van je plaats en geniet je van 10% korting op het inschrijfgeld. Ben je er nog vroeger bij en schrijf je vier maanden op voorhand al in? Dan vang je zelfs 20% korting!

Kies de opleiding die je wil volgen op het moment dat het jou past. Maak gebruik van de juiste kortingscode en schrijf je in aan een voordelig tarief.

20%
vroegboekkorting

(Inschrijving minstens vier maanden voor startdatum)

20% vroegboekkorting

Schrijf je in voor een opleiding die ten vroegste over vier maanden start? Dan kan je gebruik maken de kortingscode BEFIRST. De opleiding die voor deze kortingcode in aanmerking komen zijn aangeduid met -20%.

10%
vroegboekkorting

(Inschrijving minstens drie maanden voor startdatum)

10% vroegboekkorting

Schrijf je in voor een opleiding die ten vroegste over drie maanden start? Dan kan je gebruik maken de kortingscode VROEGBOEK. De opleiding die voor deze kortingcode in aanmerking komen zijn aangeduid met -10%.

Je hebt keuze uit meerdere startmomenten en je krijgt les van topdocenten. Op het einde van de rit ontvang je een waardevol diploma waarmee je jouw kennis van dit vakgebied aantoont bij je volgende sollicitatie. Zo ga jij meteen aan de slag!


Vind je opleiding!

Gebruik de zoekfunctie hieronder om je favoriete lessenreeks te vinden.

Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Leslocatie Lesuren

Praktische details

Uiteraard willen we dat je zo vlot mogelijk aan je nieuwe toekomst kan beginnen. Daarom geven we je graag een overzicht van de belangrijkste praktische afspraken.

Tot wanneer kan ik inschrijven met vroegboekkorting?

De supervroegboekkorting van 20% kan gebruikt worden tot 120 dagen (vier maanden) voor de start van de opleiding. Zowel de inschrijving als de betaling moeten gedaan worden ten laatste 120 dagen voor de start van de opleiding. Om gebruik te maken van deze korting gebruik je de code BEFIRST in het inschrijvingsformulier.

De vroegboekkorting van 10% kan gebruikt worden tot 90 dagen (drie maanden) voor de start van de opleiding. Zowel de inschrijving als de betaling moeten gedaan worden ten laatste 90 dagen voor de start van de opleiding. Om gebruik te maken van deze korting gebruik je de code VROEGBOEK in het inschrijvingsformulier.

Voor welke opleidingen is de korting geldig?

Je krijgt korting op alle opleidingen in het planningsoverzicht op deze pagina. In de planning staat hoeveel korting je voor de opleiding krijgt. Deze korting is gebasseerd op de startdatum van de opleiding.

Hoeveel korting krijg ik?

Dat hangt af van de opleiding waarvoor je je inschrijft. Schrijf je in voor een opleiding die start over 90 dagen dan krijg je 10% vroegboekkorting (hiervoor gebruik je de kortingscode VROEGBOEK). Kies je voor een opleiding die over vier maanden of meer start, dan krijg je 20% vroegboekkorting (hiervoor gebruik je de kortingscode BEFIRST). Let op, de kortingen worden enkel toegekend als je de kortingscode ingeeft op het inschrijvingsformulier en deze valideert.

Moet ik iets doen om de korting te krijgen?

Om van de korting te kunnnen genieten moet je tijdens je inschrijving op het inschrijvingsformulier de juiste kortingscode invullen in het veld “Kortingscode”. Nadien klik je op de knop “Kortingscode valideren” om de korting te activeren.

Kan ik kortingen combineren?

Je kan deze korting combineren met de KMO-portefeuille of opleidingscheques (als je hiervoor in aanmerking komt). Alle andere kortingsacties op de website, zoals bijvoorbeeld vroegboekkortingen, zijn niet combineerbaar met deze korting.

Ik ben al ingeschreven voor een opleiding, krijg ik ook nog korting?

Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen en voor cursussen waarvoor de cursist nog nooit in het verleden was voor ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die reeds waren ingeschreven voor eenzelfde cursus veertien dagen voorafgaand deze actie en die zich wensen te beroepen op het herroepingsrecht kunnen niet gebruik maken van deze korting. Deze actie is ook niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Wat zijn de voorwaarden van deze korting?

De vroegboekkorting is alleen geldig bij inschrijving én een volledige betaling van het inschrijvingsgeld drie maanden (10%) of vier maanden (20%) voor start van de opleiding van jouw keuze. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of promotionele tarieven. Neem contact op met onze opleidingsconsulentes via het contactformulier of op het nummer 03/292.33.33.

Er loopt toch iets mis bij mijn inschrijving, wat nu?

Contacteer ons via het chatscherm onderaan deze website, via het via het contactformulier of bel ons even op op het nummer 03/292.33.33.