earlybirdGroupDiscount

20% korting voor de snelle beslissers!

Speel je graag op zeker en wil je nu al jouw plaatsje bij je favoriete hobbyopleiding reserveren? Dat is mogelijk! Wanneer je je drie maanden voor startdatum van een hobbyopleiding inschrijft en betaalt, ben je zeker van je plaats en geniet je van 10% korting op het inschrijvingsgeld. Plan je nog verder in de toekomst en reserveer je alvast je plekje binnen vier maanden, dan ontvang je 20% korting!

Je hebt keuze uit meerdere startmomenten, krijgt les van gepassioneerde docenten en op het einde van de rit ontvang je een attest.

Profiteer vandaag nog en grijp jouw korting!

Wil jij ook van 20% korting genieten? Dat is héél gemakkelijk…

  • Bekijk hieronder de planning van jouw favoriete hobbyopleiding
  • Klik op de naam van de hobbyopleiding om alle details en lesdagen te zien
  • Vermeld bij je inschrijving de promocode VROEGBOEK als je drie maanden op voorhand bent. In het geval van vier maanden gebruik je BEFIRST
  • Wij verrekenen jouw korting automatisch

Voorwaarden: de vroegboekkorting is alleen geldig bij inschrijving én na een volledige betaling van het inschrijvingsgeld drie maanden voor start van jouw hobbyopleiding.

  • Deze actie is niet te combineren met andere kortingen of acties.
  • Deze actie is niet geldig bij betaling van het lesgeld in termijnen.
  • Deze actie is enkel geldig voor nieuwe inschrijvingen en voor cursussen waarvoor de student niet in het verleden was ingeschreven aan de onderwijsinstelling. Studenten die zich veertien dagen voorafgaand aan deze actie hebben ingeschreven en die gebruik willen maken van het herroepingsrecht, kunnen geen gebruik maken van deze korting.

coursePlanning

startdataEmpty

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0