De cursussen die je volgt via deze website worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs. Dit brengt heel wat voordelen voor je mee. Lees er hieronder alles over.

Zeven ijzersterke voordelen als student aan het Centrum Voor Afstandsonderwijs

1. Je volgt een kwaliteitsvolle opleiding

Als erkend opleidingsverstrekker is het Centrum voor Afstandsonderwijs ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in dit officiële register betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor ben je als student bij onze school zeker van een kwalitatieve opleiding waarmee jij de kwaliteiten en kennis ontdekt die je later zeker en vast zal gebruiken.

2. Laagste prijsgarantie

Wie studeert aan het Centrum Voor Afstandsonderwijs doet dit op de meest voordelige manier. Door de grootte van onze school kunnen we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aanbieden. We doen er alles aan om onze cursussen zo goedkoop mogelijk te houden zonder aan kwaliteit in te boeten. Want bij onze school krijg je steeds de beste service!

3. Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je op deze site gratis hoofdstukken die je kan downloaden. Zo ben je zeker van de inhoud van de opleiding en heb je een perfect beeld van wat je van de opleiding kan verwachten. Je kan ook elke werkdag langskomen in één van onze inkijklocaties in de secretariaten van het Centrum voor Avondonderwijs in Antwerpen, Gent of Hasselt om de volledige cursus in te kijken.

4. Voor iedereen op niveau

Al onze cursussen zijn voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van de cursus. De opleidingen zijn bovendien zeer praktijkgericht, zo leer jij alle vaardigheden die je nodig hebt om jouw hobby uit te voeren. Wanneer je toch een zekere voorkennis moet hebben, staat dit uitdrukkelijk bij de betreffende opleiding vermeld.

5. Je krijgt online begeleiding van professionals in hun vak

Al onze cursussen zijn samengesteld door topdocenten met heel wat kilometers op de teller. En die opgebouwde kennis delen ze met veel plezier op ons online studentenplatform. Via deze digitale leeromgeving krijg jij de mogelijkheid om al jouw vragen over de cursusinhoud voor te leggen aan jouw persoonlijke docent. Op die manier sta jij er dus nooit alleen voor tijdens je studie! En dat maakt onze school zo uniek in de Benelux!

6. Examengarantie

Het Centrum voor Afstandsonderwijs staat bekend om haar kwaliteitsvolle cursussen. Al onze docenten zijn ervaren lesgevers die hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Aan het einde van elke cursus leg je een examen af. Ben je geslaagd? Dan behaal je een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Met jouw persoonlijk opleidingsconsulent plan je kosteloos je herexamen in. Samen zorgen jullie ervoor dat het je de tweede keer wel lukt!

7. Volg ons op de voet!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook.

Op je persoonlijke studentenprofiel raadpleeg je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enz. Meld je bovenaan op onze homepagina aan!