companyFaqHeader

Algemeen

Hobbyschool, onderdeel van het Centrum voor Afstandsonderwijs VZW, is één van de belangrijkste opleidingsverstrekkers voor hobbycursussen van België en Nederland. Deze hands-on cursussen worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jouw vrije tijd een creatieve twist geven!

Onze avond- en weekendcursussen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en vakexperts met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij leren je hun vak op een praktijkgerichte manier en dragen je alle kennis over om snel te starten met je nieuwe hobby. Je bent dus verzekerd van professionele begeleiding van echte ervaringsdeskundigen.

Financieel

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvoorafstandsonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

Inschrijven

Inschrijven is makkelijk:

• Je vult het online inschrijvingsformulier in.
  • Kies meteen je betaalmethode (online of via overschrijving).
  • Je krijgt hiervan een bevestiging via e-mail.
  • Hou er rekening mee dat je plaatsje in de klas pas verzekerd is als je je inschrijfgeld ook effectief hebt betaald.

Na je betaling ontvang je een bevestigingsbrief. Deze bevestigingsbrief neem je mee naar de eerste les. Je kan ook steeds langskomen op het secretariaat om je ter plaatse in te schrijven. Je kan er het inschrijvingsgeld enkel betalen met een bankkaart of een creditcard.

Opleidingen

De Hobbyschool heeft zo'n 3000 startdata per jaar. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Die vind je terug bij 'startdata' bovenaan deze pagina.

Na je inschrijving en de betaling van het cursusgeld krijg je ook een bevestigingsbrief toegestuurd met daarin de data van de lessen.

websiteFaqHeader

Algemeen

De algemene voorwaarden vind je onderaan deze pagina terug in de footer (onder juridische informatie).

Inschrijven

Inschrijven doe je het makkelijkst online via deze website. Je hoeft je niet te verplaatsen naar één van onze gebouwen. Je kan je onmiddellijk online inschrijven en het lesgeld betalen via een beveiligd inschrijvingssysteem.

Wanneer we je inschrijvingsgeld goed hebben ontvangen, krijg je onmiddellijk toegang tot het online studentenplatform. Je kan je cursus dan onmiddellijk downloaden en met je studie beginnen. Enkele dagen later ontvang je via de post ook een afgedrukt exemplaar van je boek.

Wil je toch op voorhand de cursussen komen inkijken? Dan kan dat op één van de secretariaten van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt.