vacancies_join_docent?

Wil jij graag jouw passie overbrengen op tal van gedreven hobbyiesten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je passie met anderen te delen en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team dat jou in 1-2-3 wegwijs maakt in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_talent

vacancies_spontan

vacancies_we_offer

vacancies_offer_1

Een nog betere docent worden? Je volgt al onze opleidingen gratis. En dat waar en wanneer je wil. Zo blijf je up to date met de laatste trends.

vacancies_offer_2

We willen onze samenleving beter maken. We willen mensen helpen. We geloven dat een hobby-opleiding mensen bevrijdt. Het geeft hen nieuwe perspectieven en vaardigheden.

vacancies_offer_3

Aan onze school krijg je heel wat vrijheid. Zo bepaal je zelf hoe jouw lessen eruit zien. Zolang jij onze hobbyisten inspireert, zijn wij tevreden.

vacancies_offer_4

Zit jij bomvol goede lesideeën? En wil je die graag uitvoeren? Bij ons krijg je de ruimte om jouw plannen werkelijkheid te maken.

vacancies_offer_5

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. We kijken naar meer dan talent. We zoeken vooral iemand die een goede aanvulling is in ons bedrijf. Iemand waarmee het klikt. Iemand die onze hobbyisten inspireert en motiveert.

vacancies_offer_6

Verleg bij ons je grenzen. We zijn een internationale opleidingsgroep die in verschillende landen actief is. Dat geeft jou de kans om het buitenland te verkennen en over de grenzen heen les te geven.


vacancies_hoe

vacancies_discover

vacancies_others

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf waarin je heel wat verantwoordelijkheid hebt en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. 

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, jij ook? Solliciteer dan snel voor een boeiende internationale functie bij ons.

vacancies_discover