Hobbyschool.be TV

Studeren in de zomervakantie

De rustige maanden van de zomervakantie zijn het ideale moment om je aan een studie te wagen! Maak tijd vrij voor de opleiding van je dromen en behaal al na enkele weken je diploma.

videoRelatedCourses

Administratief Medewerker, Bedrijfsbeheer, Boekhouden Basis, Hondentrainer, Hondentrimmer, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Studeren in de zomervakantie

videoRelatedCourses

Administratief Bediende, Barista, Bedrijfsbeheer, Beleggen Basis, Florist, Medisch Secretariaat, Personal Coach

Thuisstudie Creatief Schrijven

Leer hoe je start met een verhaal te schrijven, welke boeiende elementen je nodig hebt om de lezer blijvend te vermaken, en hoe je creatief kan omspringen met woorden en tekst. Wat doe ik met een writer's block, en welke stijl typeert mij? Je ontdekt het allemaal in de cursus Creatief Schrijven.

videoRelatedCourses

Creatief Ontwerpen, Creatief Schrijven, Creatieve Therapie, Roman schrijver, Scenarioschrijver

Thuiscursus Tekenen en Schetsen

Wil je graag professioneel leren tekenen en de beste technieken leren om 3D objecten, portretten, of gebouwen op papier te realiseren? Of wil je nieuwe schetstechnieken leren om schetsboeken te vullen en je eigen stempel te drukken op je creativiteit? Dan is een thuiscursus Tekenen en Schetsen helemaal jouw ding!

Kindertekeningen Analyseren, Photoshop, SketchUp 3D, Tekenen en Schetsen

Opleidingen in Grafische Vormgeving

Wil jij creatief aan de slag met je computer om designs te maken voor flyers, posters of reclame? Wil je professioneel foto's leren bewerken in Photoshop, zelf websites leren bouwen of deskundig video's monteren? Dan hebben wij de opleiding die jij zoekt!

videoRelatedCourses

Grafisch Vormgever Allround, Illustrator, InDesign, Lightroom, Mac voor Beginners, Monteren en aftereffects, Photoshop, Photoshop voor Fotografie, SketchUp 3D, Webdesigner HTML5 en CSS3

Cursus Muziekproducer

Heb je een piekfijn muzikaal gehoor en voel je je als een vis in het water in een studio? Ben je creatief met songteksten en niet vies van een beetje mixwerk? Dompel jezelf dan onder in de wereld van muziek met de opleiding Muziekproducer. Wanneer je deze opleiding afrondt, ben je helemaal klaar om als zelfstandig muziekproducer aan de slag te gaan.

Muziekproducer Basis

Cursus Kok-Restauranthouder

Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? In de opleiding Kok-Restauranthouder leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar!

Biersommelier, Kok - Restauranthouder, Sommelier, Theesommelier

Cursus Tuinontwerper

Ga aan de slag met je groene vingers en je passie voor design: volg de opleiding Tuinontwerper! In deze opleiding focus je zowel op de esthetische als de praktische aspecten van tuinontwerp. Na de cursus ben jij dan ook klaar om elke tuin om te toveren in een echte Hof van Eden!

Florist, Tuinontwerper

Thuiscursus Paardenverzorging

Ben je een echte paardenliefhebber en wil je alles te weten komen over de verzorging, de voeding en de noden van paarden? Dan is deze cursus perfect voor jou! Alles wat je moet weten over jouw paard, vind je hierin terug, zodat jij het naast jouw dosis liefde, ook de nodige verzorging kan bieden.

videoRelatedCourses

Hondencoach, Hondentrainer, Hondentrimmer, Kattentrimmer, Kattenverzorger, Paardenfokker, Paardenverzorging

Thuiscursus Muziekproducer

Wil je leren hoe je zelf muziek kan maken, professionele opnames kan verwezenlijken en welke programma's en instellingen je gebruikt om analoog of digitaal te mixen? Dan is de cursus muziekproducer jouw nieuwe bron van kennis om je muziektalent verder te ontwikkelen!

Muziekproducer Basis, Piano, Zang