Thema

Natuur

Natuur

Ben jij dol op bloemen, planten en het buitenleven? Kies dan voor één van onze super interessante opleidingen uit het bloeiende thema Natuur. Wil je de bloemetjes letterlijk buitenzetten als professioneel bloemist? Of wil je ontdekken dat het niet veel voeten in de aarde heeft om als professioneel hovenier aan de slag te gaan. Dankzij onze cursussen is het allemaal mogelijk. Je stoomt jezelf klaar voor een carrière in dit werkveld.

Dankzij onze praktijkgerichte cursussen, die zich volledige wijden aan het thema Natuur, kan je binnenkort dus je groene vingers ten volle benutten en leer je alle handige technieken waarmee je in je eigen tuin of die van anderen aan de slag gaat. Zo zet je alles op alles voor een bruisende en adembenemende toekomst in deze (letterlijk) groene sector.

Maak je droom waar en maak je keuze uit ons aanbod van praktijkgerichte groepslessen en thuisstudies die jou via het boeiende lesmateriaal, samengesteld door echte natuurliefhebbers, klaarmaken voor een fleurige en kleurige carrière.

Filter

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS