Hobby/Spiritueel

Spiritueel

Wil jij je verdiepen in spirituele technieken en starten met een boeiende hobby? Dan ben je bij onze school aan het juiste adres. We schotelen je enkele diepgravende cursussen voor waarin je samen met je docent op zoek gaat naar diepere en onderliggende betekenissen.

unieke opleidingen

spirituele hobby

mindfulness in je vrije tijd

innerlijke balans vinden

echt leren ontspannen

de beste ademhalingstechnieken

energetische hobby

met jezelf in connectie

voor emotionele genezing

innerlijke vrede


allCoursesWithinSubtheme Spiritueel

spiritueel

Astrologie

Astrologie, het staat in de sterren geschreven

Ga voor je passie met de hobbyopleiding Astrologie.

availableVia

spiritueel

Aurafotograaf

Aurafotograaf, volg een kleurrijke hobbyopleiding

Wil je een praktijkgerichte cursus volgen bij een professionele, bevlogen docent?

availableVia

spiritueel

Kaartleggen

Kaartleggen, cpProfessionWithFuture

Ga voor je passie met de hobbyopleiding Kaartleggen.

availableVia

spiritueel

Pendelen

Pendelen, cpProfessionWithFuture

Ga voor je passie met de hobbyopleiding Pendelen.

availableVia


beSureOfYourFuture

Ben jij ruimdenkend, spiritueel en wil je mensen helpen in hun zoektocht naar zichzelf? Dan is een spirituele opleiding helemaal iets voor jou! Steeds meer mensen beseffen dat er meer is dan wat de wetenschap verklaart. Ze gaan te rade bij iemand met meer en andere inzichten dan zichzelf en gaan op zoek naar diepere betekenissen. Met een diploma van onze school sta jij jezelf en je vrienden bij in de zoektocht naar diepere betekenissen.

Om het spirituele te verkennen, heb je een open geest nodig. De toekomst voorspellen blijft moeilijk, maar interpretatie is natuurlijk wel mogelijk. Eigenlijk ga je op zoek naar dingen die diep in de geest van een persoon verborgen zitten. Aan de hand van verschillende technieken of hulpmiddelen komen die naar boven. Zo help je jezelf en anderen om zichzelf beter te begrijpen en in te grijpen in hun leven. - employerSpeaks

spiritueel

trendsCapitalized

Het wordt steeds populairder om spirituele animatie te voorzien op verjaardagsfeestjes of andere bijeenkomsten. Verder winnen aurafotografie, kaartleggen en astrologie aan bekendheid dankzij de invloed van beroemdheden. Door hierover te posten op social media komt het ook bij het bredere publiek meer onder de aandacht.

Spiritueel, hundredPercentOfTheTime

Ook in de spirituele sector is er aandacht voor innovatie en vernieuwing. Zo bestaan er websites waar je online kaarten laten leggen, apps waar je je horoscoop aan de hand van de sterren laat bepalen, of tools om thuis je aura te fotograferen.

Ik heb een opleiding astrologie gevolgd, puur uit interesse. Vrienden en familie kwamen bij mij aankloppen en vroegen om hen te helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ik merkte dat ik het heel leuk en leerrijk vond om anderen bij te staan, dus nu maak ik wekelijks tijd voor vrienden die spirituele begeleiding vragen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Onze opleidingen focussen zich op de praktijk waardoor jij het spirituele verkent. Je leert de fijne kneepjes van het vak van onze experts die jou graag hun geheimen verklappen. Op die manier help jij ook je vrienden de diepere betekenissen in het leven te vinden.

niceToKnowHeader

  • Er zijn heel wat verschillen tussen tarotkaarten en kaarten van Lenormand. Zo zijn er bijvoorbeeld 78 tarotkaarten, tegenover slechts 36 Lenormandkaarten.
  • Aurafotografie is een techniek gebaseerd op de bevindingen van de Russische wetenschapper Semyon Kirlian. Hij ontdekte dat foto’s objecten een of andere energetische gloed toonden als ze gekoppeld werden aan een elektrische bron.
  • Er zijn enkele opmerkelijke astrologische voorspellingen gemaakt die nadien ook uitkwamen. Zo voorspelde Nostradamus de Tweede Wereldoorlog, de aanslagen op 11 september en de moord op John F. Kennedy.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0