Hobby/Kinderanimatie

Kinderanimatie

Wil jij fantastische kinderfeestjes organiseren voor je eigen kind of voor de kinderen van je vrienden en familie? Volg dan een van deze leuke workshops of cursussen en leer een nieuwe skill. Onze docenten leggen je stap voor stap uit hoe je te werk gaat.

quality time met de kids

je eigen kinderfeestjes

de leukste logeerpartijtjes

leerrijke en leuke spelletjes

voor lachende gezichten

begeleiding van animatoren

educatief spelplezier

je innerlijke kind ontdekken

creatief en toegankelijk

leren improviseren


noCoursesWithinSubtheme Kinderanimatie


beSureOfYourFuture

Deze cursussen zijn bedoeld om in je vrije tijd mee aan de slag te gaan. Met de skills die je bij ons leert, schrijf je bijvoorbeeld meeslepende kinderverhalen of organiseer je fantastische kinderfeestjes. Jij wordt dé persoon die alle kinderen een onvergetelijke verjaardag bezorgt.

Met mijn vriendengroep organiseren we vaak avontuurlijke activiteiten voor volwassenen. Sinds de geboorte van de eerste kindjes in de groep houden we ook rekening met hun noden. Gelukkig is mijn vriendin een ex-student van jullie school. Ik zorg voor het avontuur voor de volwassen vrienden, zij zorgt voor de omkadering met mocktails, ijsjes, lekkere hapjes en meer. Ze heeft ook een diploma als grimeur, zodat ze de kids omtovert in echte avonturiers. Ze weet echt van aanpakken en komt vaak met nieuwe initiatieven. We krijgen de ene positieve review na de andere! - employerSpeaks

kinderanimatie

trendsCapitalized

Ouders en opvoeders willen het perfécte feest organiseren voor hun kroost, helemaal op maat van hun kind. Een pannenkoekenfeestje of een uitje naar de speeltuin volstaan niet meer. Een verjaardagsfeestje met een knutsel- of kookworkshop voor creatieve kids, een communiefeest met een avonturenparcours voor de durvers, of een voorleesnamiddag met verkleedpartijtje voor de boekenwurm. Er wordt steeds meer geld uitgegeven aan kinderfeestjes, met een memorabel resultaat. Ouders en opvoeders willen elkaar overtroeven en daar profiteren de kinderen mooi van mee!

Kinderanimatie, hundredPercentOfTheTime

Kinderfeestjes worden steeds innovatiever en technische snufjes vinden hun weg naar de woonkamer. VR-brillen om een spelletje te spelen, videocalls om zieke vriendjes toch nog even te zien, of zoektochten met een gps-systeem. Originele ideeën groeien als paddenstoelen uit de grond.

Ik volgde de thuisstudie ballonplooien eigenlijk gewoon uit interesse en om mijn eigen kinderen te verrassen. Er komen echt leuke figuurtjes aan bod. Na het afronden van de cursus vroeg mijn beste vriend om een act te doen op het verjaardagsfeestje van zijn dochter. En zo ging de bal aan het rollen. Ondertussen weten al mijn vrienden wie ze moeten bellen wanneer hun kind een feestje verdient! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Er zitten veel kindervrienden onder onze studenten, dat merken we aan het aantal inschrijvingen voor deze opleidingen. Er is dan ook steeds meer animo bij jonge ouders, ooms en tantes, oppassers of andere begeleiders om een van deze cursussen te volgen. Ook jongeren die leiding geven in een jeugdbeweging hebben hun weg gevonden naar onze school. Zo brengen ze variatie in hun activiteiten.

niceToKnowHeader

  • Verjaardagen worden al meer dan 2000 jaar gevierd. De oude Romeinen organiseerde uitbundige feestjes en verrasten elkaar met cadeautjes. Het oudst teruggevonden gebruik van het woord ‘verjaardagsfeestje’ dateert uit de 19de eeuw.
  • Kinderen nodigen gemiddeld 11 à 12 vriendjes uit op hun verjaardagsfeestjes. Het gemiddelde daalt elk jaar, omdat feestjes duurder en exclusiever worden.
  • Augustus en september zijn de maanden waarin de meeste kinderen geboren worden. Het is dus ook in die periode dat de meeste verjaardagsfeestjes georganiseerd worden.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0