Hobby/Fotograferen

Fotograferen

Wil jij prachtige foto's maken op vakantie of bij je thuis? Of wil je onvergetelijke momenten op beeld vastleggen? Zorg er dan voor dat je dat op een mooie manier doet. Tijdens deze hobbyopleidingen leer je fotograferen als de beste!

voor hobbyfotografen

met elk toestel

voor het perfecte plaatje

met je eigen toestel leren

alles over compositie

voor blijvende herinneringen

eindelijke mooie profielfoto's

je vrienden als model

handig voor op sociale media

creatief met beelden


allCoursesWithinSubtheme Fotograferen

fotograferen

Fotografie smartphone

Fotografie smartphone, maak de mooiste beelden met je smartphone

Studeren is leuk, en daarnaast is het ook direct werken aan je toekomst.

availableVia


beSureOfYourFuture

Met een hobbyopleiding fotografie heb je ontzettend veel opties. Word hobbyfotograaf en maak prachtige foto's voor jezelf of voor anderen. Perfecte portretten, verbluffende natuurtaferelen of onvergetelijke momenten, jij vereeuwigt ze allemaal!

Door de betere camera's op smartphones denkt iedereen tegenwoordig fotograaf te zijn, maar om er echt uit te springen, heb je meer nodig. Dankzij onze hobbyopleidingen word je een echte amateurfotograaf. Deze opleidingen bieden je ook voldoende praktijk aan om te ontdekken welk aspect van de fotografie je het meeste ligt. - employerSpeaks

fotograferen

trendsCapitalized

In de wereld van de fotografie doen zich voortdurend nieuwe trends voor. Een van de grote trends in fotografie op dit moment is de focus op echtheid. Wat voor fotografie je ook doet, het is belangrijk dat je het leven afbeeldt zoals het is. Voorbeelden daarvan zijn het afbeelden van sociaal activisme, authentieke foto's van trouwfeesten, raw beelden en atypische schoonheid. Een andere trend is dan weer de verticale foto: de laatste jaren zie je steeds meer foto’s die verticaal geschoten zijn. Door de toename aan smartphone fotografie is het bijna vanzelfsprekend om de foto met portretstand te nemen. Bijna op elk social media platform zie je een verticale foto.

Fotograferen, hundredPercentOfTheTime

Drones zijn al een tijdje beschikbaar voor het brede publiek, dat steeds minder diep in de buidel moet tasten: terwijl ze vroeger vrij duur waren, zijn ze nu veel betaalbaarder en van betere kwaliteit. Als hobbyfotograaf is het zeker de moeite om je te verdiepen in drones om zo prachtige beelden vanuit de lucht te maken.

Ik volgde de cursus fotografie met smartphone eerder uit interesse; ik wilde op vakantie gewoon mooie foto’s maken. Maar na een tijdje kreeg ik het idee om een reisblog te starten en mensen warm te maken voor mijn bestemmingen. Ik kreeg veel positieve reacties op mijn werk en sta al te popelen om weer te vertrekken met mijn smartphone in de aanslag. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Je moet zeker geen topfotograaf te zijn om deze cursus te volgen. Iedereen is welkom, zelfs als je nog nooit een digitale camera in handen hebt gehad. Als student sta jij natuurlijk centraal. Je mag rekenen op intense begeleiding van onze topdocenten. Er is voldoende evenwicht om het leerproces ook zelf in handen te nemen.

niceToKnowHeader

  • Wist je dat fotografie letterlijk ‘schrijven met licht’ wil zeggen? Het komt uit het Grieks, foto = licht en grafein = schrijven.
  • Wist je dat fotorolletjes langer meegaan wanneer je ze in de koelkast bewaart?
  • Elk jaar delen ongeveer 822 miljard mensen hun foto's op sociale media.
  • Wist je dat je vroeger ongeveer 10 minuten moest stilzitten voor een foto?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0