Hobby/Kleding

Kleding

Voel je het kriebelen om je eigen kleding te maken? Schrijf je dan in voor een van deze cursussen in thuisstudie of in groepsles. Onze docenten zorgen ervoor dat je de technieken snel in de vingers krijgt!

creatief en origineel

de meest trendy hobby

je passie voor mode volgen

haute couture hobby

les van echte trendsetters

alles over kleurtheorie

je eigen stijl ontwikkelen

uniek cadeau voor vrienden

kleding op jouw maat

duurzame hobby

noCoursesWithinSubtheme Kleding

beSureOfYourFuture

Deze opleidingen zijn hobbycursussen. Wil je in je vrije tijd ontspannen én geweldige creaties maken? Dat is mogelijk! De vaardigheden en kennis die je nodig hebt, doe je op door een degelijke opleiding te volgen. Die vind je aan onze school!

In onze tweedehandswinkel krijgen we vaak gebreide kleding binnen. Die zijn heel mooi, maar soms niet klaar om te verkopen. We hebben daarom twee kledij-herstellers aangenomen. Allebei hadden ze er een opleiding van jullie school opzitten. Ze helpen ons niet alleen in de winkel, maar maken ook hun eigen truien, mutsen, cardigans en sjaals. Ik raad iedereen daarom die opleidingen aan. - employerSpeaks

kleding maken

trendsCapitalized

Fashion is constant aan trends onderhevig. De mode-industrie is een reflectie van wat er in de rest van de wereld en cultuur heerst. Als je in je vrije tijd met mode aan de slag wil, moet je dus op de hoogte zijn van wat er leeft.

Kleding, hundredPercentOfTheTime

We vullen onze kleerkasten op een volledig nieuwe manier. We passen minder en vinden steeds moeilijker onze weg naar een fysieke winkel. Jouw zelfgemaakte kleding is best online zichtbaar, waar hippe foto’s de uniekheid van jouw merk tonen.

Vorig jaar ben ik in mijn vrije tijd gestart met breien. Via Instagram toon ik nu mijn eigen toffe kleren. Tijdens deze hobbyopleiding leerde ik hoe ik die zelf maak in grote aantallen. Eigenlijk zijn de lessen voor iedereen goed. Je leert kleren herstellen en maken. Maar voor mij waren de lessen nog iets beter, want ik doe nu volledig mijn eigen ding. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen zelf kleren willen maken. Twijfel niet langer. Schrijf je nu in en verander jouw leven en je kleerkast.

niceToKnowHeader

• De eerste officiële fashion week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw was het de norm dat zowel mannen als vrouwen rokken droegen. Het is en blijft een kledingstuk voor iedereen.
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijks ongeveer 2 miljard verkocht.