Hobby/Knutselen

Knutselen

Voel je je vingers kriebelen en wil je starten met knutselen? Dan hebben wij de ideale cursussen en workshops voor jou! Onze docenten leggen je stap voor stap uit hoe je je creativiteit omzet in superleuke en originele werkjes. Leuk als cadeautje of lekker voor jezelf!

creatieve zelfexpressie

unieke handgemaakte items

diverse knutseltechnieken

decoratieve kunstwerken

inspirerende hobby

leuk voor met de kids

creatieve upcycling

ontspannende knutselworkshops

knutselen voor iedereen

ook leuk als cadeautje


noCoursesWithinSubtheme Knutselen


beSureOfYourFuture

Zelfgemaakte spullen zijn hip. Als je beslist om je hobby verder te ontwikkelen, zullen vrienden en familie de cadeautjes die je voor hen maakt zeker appreciëren.

Ik ben amateurpottenbakker en merk een toenemende interesse in mijn hobby. Thuis heb ik een kamer ingericht als atelier, waar ik vrienden met plezier een woordje uitleg geef over het creatieproces en de gebruikte materialen. Heel wat bezoekers tonen interesse om zelf aan de slag te gaan met klei. - employerSpeaks

knutselen

trendsCapitalized

Steeds meer mensen kopen lokaal en bewust, en die trends zien we terug in keukens, kleding en huiskamers. Zelfgemaakte juwelen bijvoorbeeld zijn hipper dan hip, uniek én helemaal op jouw maat. Hetzelfde geldt voor interieurdecoratie, wenskaarten, keramiek, enzovoort. We laten de ketens alsmaar vaker links liggen en shoppen om de hoek. Daar krijgen we meer inzicht in de gebruikte materialen, het productieproces en de maker van gebruiksvoorwerpen. Of we gaan gewoon zelf aan de slag!

Knutselen, hundredPercentOfTheTime

Het artisanale aspect van homemade spullen staat al lang niet meer in contrast met een groot bereik. Via websites als Pinterest vind je originele creaties van over de hele wereld terug die inspireren. Zo bereiken doe-het-zelvers een breder doelpubliek.

Ik volgde vorig jaar de cursus origami, puur uit interesse. Het was een heel leuke workshop met een fantastische docent. Ik ging er thuis verder mee aan de slag en ik gaf tientallen origamicreaties cadeau aan vrienden en familie. Die waren in de wolken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze DIY-cursussen worden steeds populairder; de motivatie om zelf dingen te creëren is groot! Veel cursisten willen hun talenten uitbouwen en zien de cursus als een leuke hobby die ze thuis verderzetten.

niceToKnowHeader

  • Elk stuk dat je maakt, is uniek. Geen massaproducten uit grote fabrieken!
  • Je maakt spullen met een verhaal.
  • Op zoek naar iets dat gemaakt is om lang mee te gaan? Dan zoek je best niet in de grote ketens. Doe-het-zelvers maken spullen van oerdegelijk materiaal, die ze herstellen wanneer nodig.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0