Hobby/Doe het zelf

Doe het zelf

Ben jij een handige harry of wil je leren hoe je zelf allerlei creatieve dingen kan knutselen? Kies dan voor een van deze cursussen. Je gaat meteen zelf aan de slag en onze docenten leren je stap voor stap de juiste technieken.

een handige hobby

je eigen huis onder handen

technische uitlaatklep

met je handen in de weer

je eigen klusprojecten

thuis bijklussen

je huis renoveren naar wens

praktijkgerichte workshops

les van ervaren doe-het-zelver

je eigen creatieve DIY-project


allCoursesWithinSubtheme Doe het zelf

doe het zelf

Klein meubilair renoveren

Klein meubilair renoveren, een heilzame en herstellende hobby

Volg de cursus Klein meubilair renoveren en ervaar onze leerzame praktijklessen.

availableVia


beSureOfYourFuture

Ambachtelijke en lokaal geproduceerde spullen zijn hip. Als je beslist om je hobby verder te ontwikkelen, zullen vrienden en familie je klusskills zeker appreciëren.

Als amateur renoveer ik meubeltjes, een hobby waarin steeds meer mensen geïnteresseerd zijn. Thuis heb ik een kamer ingericht als atelier, waar ik vrienden met plezier een woordje uitleg geef over het creatieproces en de gebruikte materialen. Sommigen vertelden me dat ze zelf aan de slag willen gaan. - employerSpeaks

doe het zelf

trendsCapitalized

Steeds meer mensen kopen lokaal en bewust, en die trends zien we terug in keukens, kleding en huiskamers. Zelfgemaakte of opgefriste meubeltjes bijvoorbeeld zijn hipper dan hip, uniek én helemaal op jouw maat. We laten de ketens alsmaar vaker links liggen en shoppen om de hoek. Daar kunnen we makkelijker achterhalen hoe producten geproduceerd worden, waar de grondstoffen vandaan komen en wie eraan gewerkt heeft. Of we gaan gewoon zelf aan de slag!

Doe het zelf, hundredPercentOfTheTime

Het artisanale aspect van homemade spullen staat al lang niet meer in contrast met een groot bereik. Via websites als Pinterest vind je originele creaties van over de hele wereld terug die inspireren. Zo bereiken doe-het-zelvers een breder doelpubliek.

Ik volgde vorig jaar de cursus klein meubilair renoveren, puur uit interesse. Het was een heel leuke cursus met een fantastische docent. Ik ging er thuis verder mee aan de slag en ik knapte verschillende meubeltjes op van vrienden en familie. Die waren in de wolken! - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze DIY-cursussen worden steeds populairder; de motivatie om zelf dingen te creëren is groot! Veel cursisten willen hun talenten uitbouwen en zien de cursus als een leuke hobby die ze thuis kunnen verderzetten.

niceToKnowHeader

  • Elk stuk dat je maakt, is uniek. Geen massaproducten uit grote fabrieken!
  • Je kan bij elk stuk meer uitleg geven. Je maakt spullen met een verhaal.
  • Op zoek naar iets dat gemaakt is om lang mee te gaan? Dan zoek je best niet in de grote ketens. Doe-het-zelvers maken spullen van oerdegelijk materiaal, die ze kunnen herstellen als het nodig is.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0