Hobby/Koken en bakken

Koken en bakken

Wil je beter leren koken en verschillende gerechten leren bereiden? Maak dan je keuze uit een van deze leerrijke cursussen en tover snel heerlijke maaltijden op tafel. Onze docenten leggen je stap voor stap hoe je het aanpakt.

culinaire hobby

les van echte chefs

smakelijke workshops

de lekkerste hobby

verrassende recepten

kookkunsten verbeteren

met culinaire geheimen

praktijkgerichte kookcursus

voor hobbykoks


noCoursesWithinSubtheme Koken en bakken


beSureOfYourFuture

Deze opleidingen zijn een meerwaarde voor iedereen die gastvrij is. Wil je je gasten extra verwennen met je zelfgemaakte lekkernijen? Dan scoor je zeker punten met de recepten van onze docenten. Deze cursussen zijn ook een troef voor wie graag dagelijks overheerlijke gerechten op tafel tovert!!

Als gepassioneerde hobbykok vind ik het belangrijk dat mijn kookvaardigheden veelzijdig en flexibel zijn. Hoe meer kennis ik heb, hoe beter. Soms laat ik mijn gasten genieten van een klassieker, soms verras ik hen met een eigen creatie. Altijd smullen! - employerSpeaks

koken & bakken

trendsCapitalized

Gezonde voeding krijgt een steeds prominentere rol. De hashtag #healthyfood doet een wereld aan overheerlijke maaltijden voor je opengaan. Gezond leven is hip! Meer en meer mensen gaan thuis zelf aan de slag in de keuken. Bakboeken verkopen als nooit tevoren en iedereen die over een fornuis beschikt heeft al wel eens een trendy gerechtje op tafel getoverd. Vegetarisch of vegan? Gluten- of lactosevrij? Niet zo’n held met hete pepers? Of smaakt koriander voor jou naar zeep? Je gasten vertrouwen erop dat jij rekening houdt met hun voorkeur, dieet of intoleranties.

Koken en bakken, hundredPercentOfTheTime

Slimme technologie vindt stilaan zijn weg naar onze keuken. Zo bestaat er een koelkastcamera die checkt wanneer je door je voorraad bent en je tijdig laat weten dat je langs de supermarkt moet. Of die de bestelling zélf plaatst, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ook een kookplaat die heet wordt waar jij je kookpot zet, is een handig ding. Nooit meer puzzelen en meten!

Ik heb altijd al een passie gehad voor lekker eten. Regelmatig organiseerde ik uitgebreide etentjes bij mij thuis. Dan experimenteerde ik erop los, maar ik voelde dat ik professionele feedback nodig had. Met mijn drukke agenda zat een uitgebreide kookcursus er niet in. De cursussen van deze school waren dus perfect! Het was leuk, leerrijk én lekker! En mijn tafelgasten? Ook die laten zich graag verrassen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Koken en bakken is hip! Sommige cursisten schrijven zich alleen of in groep in om een leuke tijd te beleven, maar de meesten zijn erop gebrand om iets bij te leren en een onovertroffen hobbykok te worden. Zij leren enorm veel bij van onze docenten. Je gaat tijdens de lessen meteen aan de slag waardoor je op korte tijd veel nieuwe kennis en vaardigheden opdoet.

niceToKnowHeader

  • In Europese sushirestaurants wordt enkel rauwe vis gebruikt die minstens 24 uur lang ingevroren werd bij -20 graden. Zo worden mogelijke parasieten gedood. In Japan gebeurt dit niet; de sushichefs zijn zo bedreven in hun vak dat ze slechte vis meteen herkennen.
  • Het gebruik van een Marokkaanse tajine werd voor het eerst vermeld in de vertelling van Duizend-en-één-nacht.
  • De eerste praline werd in België uitgevonden door Jean Neuhaus. Sinds het jaar 2000 is Neuhaus hofleverancier en smult de koning in zijn paleis van deze overheerlijke pralines.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0