Haal voordeel uit je studenten- of docentenkaart

Met een studenten- of docentenkaart van de universiteit, hogeschool of een andere onderwijsinstelling heb je bij ons een waardevolle troef in handen. Omdat onze opleidingen over de hele lijn te combineren zijn met die van jou, stel je een gepersonaliseerd traject samen op basis van jouw huidige opleiding. Zo profiteer je van een praktijkgerichte aanvulling, flexibiliteit, de uitbreiding van je professionele netwerk en een diepgaande specialisatie in elke fase van het curriculum. Onze docenten zijn stuk voor stuk ondernemers uit de sector die jou up-to-date skills bijbrengen. Daarbovenop krijg je met de code STUDENT15 15% korting bij inschrijving!

Studeer voordeligPraktijkgerichte aanvulling

Kies uit jouw favoriete groepslessen, Virtual Classes en thuisstudies de perfecte opleiding om jouw traject te verrijken. Ze bieden je de kans om je theoretische kennis toe te passen in verschillende werkomgevingen en zo aanvullende vaardigheden te verwerven!

Flexibiliteit

Je combineert onze speciaal ontworpen programma's met je huidige opleiding, zodat je over de hele lijn succes behaalt. Ontdek snel de voordelen van onze groepslessen, Virtual Classes en thuisstudies.

Netwerken

Tijdens je opleiding verbind je je met andere professionals uit de branche. Zo leg je nieuwe contacten en ontdek je unieke mogelijkheden voor je carrière.

Diepgaande specialisatie

Onze programma's zijn gericht op specifieke branches of onderwerpen, waarmee jij het onderscheid maakt op de arbeidsmarkt en een voorsprong behaalt. Daarbovenop maak je levenslang gebruik van je digitale leeromgeving, eCampus.

START METEEN


Eliza, D.

15/07/2022

Tijdens mijn master in de Journalistiek bij KU Leuven zocht ik een manier om me te ontspannen. Ik hou van schrijven, ook in mijn vrije tijd, dus zocht ik naar een cursus creatief schrijven. Uiteindelijk botste ik op de hobbyopleiding Gedichten schrijven. Wat een verademing! Hoewel het om een hobby ging, heb ik zoveel nieuwe schrijftechnieken bijgeleerd. Mijn creativiteit heeft een boost gekregen en dat komt ook mijn professionele schrijfsels ten goede. Bovendien heeft deze hobby mij een nieuwe passie voor slam poetry opgeleverd. ​​​​​​​

Amanda, T.

​​​​​​​

12/12/2022

Als masterstudent krijg ik vaak af te rekenen met hoge stresspieken. Na de kerstexamens was ik volledig opgebrand en wist ik dat er iets moest veranderen in mijn leven. Ik besloot om me in te schrijven voor de hobbyopleiding Aquarelleren. Sindsdien heb ik de rust teruggevonden. Mijn kunstwerkjes doen steevast dienst als cadeautje voor vrienden en familie. Dat doe ik om hen te bedanken voor de steun tijdens mijn moeilijke en stressvolle periodes. Ik vind het trouwens best wel knap dat ik nu al zoveel materiaal- en kleurkennis heb.

Bas, M.

10/01/2023

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met handwerk bezig te zijn. Ik twijfelde dan ook geen seconde om met de hobbyopleiding Juwelen maken met hars te starten. Dankzij mijn bacheloropleiding Modetechnologie aan de UGent heb ik nu eenmaal een voorliefde voor productdesign. Ondanks het ontspannende karakter van deze hobbyopleiding, heb ik enorm veel bijgeleerd. Zo heb ik zelfs enkele juwelen zelf gemaakt in het kader van mijn schoolprojecten.

Chris, P.

​​​​​​​

23/11/2022

Ik ben geboeid door social media maar tot nu toe was ik enkel een scrollende toeschouwer. De likes die mijn foto's kregen, waren verwaarloosbaar. Tot ik me verdiepte in de hobbyopleiding Fotografie smartphone. Toen zag ik mijn aantal likes, followers én shares enorm stijgen! Hierdoor heb ik een gezonde interesse in social media marketing ontwikkeld. Ik ga in de toekomst dus zeker nog enkele professionele opleidingen over dit thema volgen!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-