Gepassioneerde professionals

Zoek je een nieuwe hobby? Of weet je al wat je wil doen in je vrije tijd? Laat je begeleiden door onze professionals voor en achter de schermen. Bij de Hobbyschool krijg je les van bevlogen vakmensen en ondersteuning van enthousiaste medewerkers.


Ontspanning bevordert inspanning! Of je nu graag knutselt, kookt of fotografeert, je hobby is de ideale vrijetijdsbesteding. Bij de Hobbyschool ga je creatief aan de slag met je favoriete interesses. Onze professionals delen hun passie met jou zodat jij plezier beleeft in je vrije tijd! De docenten van de Hobbyschool zijn gedreven vakmensen met tonnen ervaring. Ze zetten hun kennis in om je nieuwe vaardigheden bij te brengen. Dat doen ze met liefde voor hun vak.

Ontmoet onze docenten


Ook onze medewerkers achter de schermen begeleiden je tijdens je hobbyopleiding. Zij ondersteunen je bij praktische vragen. Bovendien verzekeren ze de kwaliteit van de opleiding. Zo weet jij zeker dat je hobby een verrijking van je vrije tijd is.

Ontmoet ons team


Anna (28)

"Mijn docente van de opleiding Gedichten schrijven, gaf mij het zelfvertrouwen om mee te doen aan mijn eerste Poetry Slam. Dankzij haar gouden tips vielen mijn gedichten in de smaak en schuim ik momenteel poëzieavonden af met mijn creaties."

Max (32)

"Dankzij de hobbyopleiding Ijstheeën en Limonades maak ik de lekkerste drankjes! De passie van mijn leerkracht vertaalt zich ondertussen naar mijn eigen keuken, waar ik vrienden en familie verras met mijn eigen creaties."

Marcel (68)

"Veel mensen schrikken van mijn leeftijd wanneer ze zien hoe goed ik met smartphones werk. Dat komt door mijn hobby Fotografie Smarthone. Zo maak ik de mooiste vakantiefoto's. Tegenwoordig experimenteer ik zelfs met tablets!"

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0