tConsultant

Lucas Sneyers

Als een van onze enthousiaste copywriters behandelt Lucas elke opdracht met originaliteit en precisie. Aangezien hij zich al van kleins af aan bezighoudt met teksten schrijven, is content creëren kinderspel.

Hoewel Lucas tijdens zijn studie Tolken verliefd werd op de Spaanse taal, was het de opleiding Meertalige Professionele Communicatie die hem ervan overtuigde om copywriter te worden. Van cursuspagina's tot nieuwsbrieven, Lucas springt op een erg creatieve manier om met zijn teksten en houdt daarbij altijd rekening met de behoeften van studenten. Zo zorgt hij ervoor dat iedereen zorgeloos navigeert doorheen onze kleurrijke websites.

Volgens Lucas is succes ‘je passie vinden in je werk (van 08.30 - 17.00 u.)'. Prestaties betekenen volgens hem meer wanneer je ze deelt met vrienden en familie. Daarom gaat hij geregeld een pint drinken met zijn maten... Soms zelfs twee!

Taalfanaat

Extravert in hart en nieren

Levensgenieter


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf waarin je heel wat verantwoordelijkheid hebt en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. 

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw passie graag overbrengen op jonge en minder jonge hobbyisten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar bevlogen docenten die hun passie met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, jij ook? Solliciteer dan snel voor een boeiende internationale functie bij ons.

vacancies_discover