tConsultant

Marieke Van Vrede

Marieke is al enkele jaren werkzaam als opleidingsmanager binnen onze school. Samen met haar collega’s zorgt ze er telkens voor dat er fantastische en gemotiveerde docenten voor de klas staan en is ze ook het aanspreekpunt voor onze docenten. Ze kent de school vanbinnen en vanbuiten.

Ook voor onze studenten heeft ze altijd goede raad klaarstaan: ‘als je in jezelf gelooft, dan komt het altijd goed!’

Met haar opleidingen in Talen en Business Management heeft Marieke zeker kennis van zaken!

Marieke vult haar vrije tijd graag met natuurwandelingen, schilderen of gezellig wat tijd spenderen met familie en vrienden.

Teacher management

Jouw garantie op kwaliteit

Geloof in jezelf

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.