tConsultant

Ewout D'Hooghe

Als IT-medewerker werkt Ewout mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van onze websites en webapplicaties. Hij zorgt ervoor dat al onze websites werken en dat alles er daarnaast ook nog eens piekfijn uitziet. Daarvoor werkt hij samen met ons internationaal team webdevelopment.

Verder staat Ewout natuurlijk altijd klaar als onze collega’s weer eens in de penarie zitten met een softwareprobleem. Dankzij zijn bachelor in de Computerwetenschappen is hij van alle IT-kennis op de hoogte!

Zijn vrije tijd spendeert Ewout het liefst onder vrienden met een biertje in de hand. Hij houdt ook enorm van reizen en nieuwe plekjes ontdekken.

Volgens Ewout leer je altijd het meeste uit de fouten die je maakt. ‘Als je nooit fouten maakt, dan ben je waarschijnlijk ook niets aan het maken.’ Een wijze les van Ewout!

It Department

Lost al je computer issues op

Je leert uit fouten

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.