tConsultant

Eline Princen

Als opleidingsverantwoordelijke zorgt Eline er samen met haar collega’s voor dat enthousiaste en bekwame mensen voor de klas komen te staan. Daar haalt Eline elke dag voldoening uit.

Voor haar carrière was Eline zeker niet onbekend aan onze school. Naast haar master in de Biomedische Wetenschappen en Neuropsychologie volgde ze aan onze onderwijsinstelling al eerder een opleiding Life Coach. Zowel voor onze studenten als docenten is ze dus absoluut de juiste persoon om mensen hun doelen te helpen bereiken.

Haar vrije tijd spendeert Eline graag aan quality time met haar familie en vrienden, en met lekker eten. Uit reizen haalt Eline enorm veel kracht en energie.

Eline probeert altijd en overal bij te leren. Dat is ook haar motto voor de studenten: ‘you don’t have to be great to start, but you have to start to be great.’

Teacher management

Jouw garantie op kwaliteit

Just start to be great

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.