Cursus

OPLEIDING

Pendelen (Hobby)

    Pendelaar, een beroep met toekomst!

    Zin om je te laten inspireren door alternatieve therapieën en mystieke krachten? Dan is deze boeiende en inspirerende hobbycursus helemaal iets voor jou! Op basis van een door experts samengestelde cursus ontdek jij de beginselen van het pendelen. Leer waar deze mystieke toegang tot het onderbewuste vandaan komt en ontdek hoe jij dit in je dagelijkse leven kan toepassen. Dankzij deze cursus breng jij je energievelden weer helemaal in balans en ga je op zoek naar antwoorden op de vragen waar je al zo lang mee rondloopt. Zo (her)ontdek jij de verlichte kant van jouw leven. Schrijf nu in en pendel richting een nieuwe levensweg!
    • Studeer thuis op je eigen tempo
    • Persoonlijke begeleiding gegarandeerd
    • Up to date en praktijkgerichte cursus
    • Voordeligste lesgeld van België

      Attest

      Thuisstudie

      6-9 maanden

      149.00 euro

    Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

    JE KUNT ELKE DAG STARTEN

    Ontdek ook onze
    groepscursussen

    PROGRAMMA

    pendelen, aura, chacra, engelen, pendelzwaaien, uitpendelen, hobbycursus, leren, cursus, hobbyschool, zelf leren

    Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

    Alle cursussen die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren.

    Vaardigheden en skills

    Met de kennis en vaardigheden die je dankzij deze hobbycursus leert, ben je in staat om meteen te starten. Leer hoe je met de pendel aan de slag gaat om de energiebanen, aura's en chakra's in beeld te brengen. Zo ga jij op zoek naar de juiste manieren om het leven van jezelf, vrienden of familie weer in balans te brengen. Zonder twijfel zal jij dus niet de enige zijn die enorm van deze cursus zal genieten!

    Proefhoofdstuk

    Inhoud cursus

    • Hoe pendelen je leven kan veranderen
    • Een band opbouwen met je pendel
    • Kosmische energieën, aura’s en chakra’s
    • Engelen en gidsen
    • Het gebruik van pendelkaarten
    • De verschillende pendelbewegingen
    • Interpreteren van de resultaten

    pendelen, aura, chacra, engelen, pendelzwaaien, uitpendelen, hobbycursus, leren, cursus, hobbyschool, zelf leren

    Studeren waar en wanneer je wilt.

    Online begeleiding van een professional.

    Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

    Goed om te weten over deze cursus Pendelen (Hobby)

    Hoe schrijf ik me in voor een opleiding?
    Dat kan op één van onze secretariaten of gewoon online door het inschrijvingsformulier in te vullen en een betaling uit te voeren.
    Hoe betaal ik voor mijn inschrijving?
    Tijdens je inschrijving kan je kiezen voor online betalen of een overschrijving. Je ontvangt de digitale cursus pas vanaf het moment dat wij jouw betaling ontvangen hebben.
    Wanneer is mijn inschrijving definitief?
    Je inschrijving is definitief als je je hebt aangemeld en wij een betaling ontvangen hebben. Je krijgt van ons dan een bevestigingsmail met alle praktische info zoals de login voor het studentenplatform.
    Wat als ik tijdens het studeren van mijn hobbycursus een vraag heb over de leerstof?
    Je krijgt een jaar lang begeleiding van een ervaren docent. Via ons online studentenplatform kan je al je vragen stellen aan je docent, maak je oefeningen en dien je taken in. Deze begeleiding kan indien je dit wil nog verlengd worden.
    Wanneer kan ik starten met een thuisstudie?
    Je start met een thuisstudie wanneer je zelf wilt. Je kan na je inschrijving dezelfde dag al online starten met de cursus in te studeren. De gedrukte cursusmap gaat onmiddellijk op de post en ontvang je zo snel mogelijk thuis.
    Wat krijg ik thuisgestuurd?

    Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen en hebt dus meteen alles in huis om van je thuisstudie {$course.CourseName} een succes te maken. Je hebt een oefenboek met daarin op het einde van elk hoofdstuk oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door.

    Waar kan ik werkmateriaal voor deze cursus vinden?
    Alle materialen waarmee wij in onze cursussen werken zijn makkelijk te vinden in diverse hobbywinkels. Zo ga jij snel en eenvoudig aan de slag. Houd je het graag wat duurzamer? Dan kan je ook altijd materiaal recycleren! Hoor dus eens rond bij vrienden of familie en informeer of zij de nodige spullen in huis hebben.
    Kan ik examen afleggen voor deze cursus?
    Dat kan, maar is volledig vrijblijvend. Wil jij je werk dus eens echt laten beoordelen door een professional en voor jezelf bewijzen dat je deze materie echt in de vingers hebt? Dan kom je gewoon examen afleggen! Heb je minstens 60% behaald, dan ben je geslaagd en ontvang je per post een certificaat! Een leuk extraatje als aandenken aan deze fijne hobbycursus. Plan je examen in via het studentenplatform of contacteer een van onze opleidingsconsulenten. Zij helpen jou graag verder!
    Waarom kiezen voor een thuisstudie?
    Het grote voordeel van een thuisstudie is de flexibiliteit. Je studeert waar en wanneer je wilt. Je kiest zelf hoe lang je over de opleiding doet (je kan bij ons op school examen afleggen tot 5 jaar na start van de opleiding) en combineert deze cursus dus makkelijk met een job en/of gezin!

    PRAKTISCHE INFO

    Studieverloop

    Na je inschrijving kan je meteen aan de slag! De digitale cursus staat na ontvangst van je betaling direct op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en ontvang je snel thuis. Dankzij deze flexibele thuisstudie studeer je waar en wanneer je wilt. Bovendien krijg je een jaar lang online begeleiding van een ervaren docent. Deze professional geeft jou feedback op maat en verschillende tips om al deze technieken snel in de vingers te krijgen. Je staat er dus zeker en vast niet alleen voor!

    Benodigde materialen

    Je ontvangt speciaal ontwikkeld, losbladig lesmateriaal in een handige opbergmap. Je hoeft geen extra boeken aan te schaffen en hebt dus meteen alles in huis om van je thuisstudie Pendelen (Hobby) een succes te maken. Je hebt een oefenboek met daarin op het einde van elk hoofdstuk oefenvragen die je een perfect beeld geven van het examen. Deze oefeningen neem je samen met je persoonlijke docent door.

    Praktijkervaring en stage

    Op basis van deze praktijkgerichte cursus leer jij alle kennis die je nodig hebt om in je vrije tijd te genieten van deze unieke hobby. Een stage is bij deze cursus dus niet van toepassing.

    Examen en diploma

    Een examen afleggen voor jouw hobbycursus is mogelijk, maar volledig vrijblijvend. Wil jij je werk dus eens echt laten beoordelen door een professional en bewijzen dat je deze materie echt in de vingers hebt? Dan kom je gewoon examen afleggen op één van onze examenlocaties! Heb je minstens 60% behaald, dan ben je geslaagd en ontvang je per post je certificaat! Een leuk extraatje als aandenken aan deze fijne hobbycursus.

    pendelen, aura, chacra, engelen, pendelzwaaien, uitpendelen, hobbycursus, leren, cursus, hobbyschool, zelf leren

    FINANCIËLE INFO

    Daarom kies je voor Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

    Lesgeld

    Je betaalt voor de hobbycursus ‘Pendelen (Hobby)’ maar 149.00 euro. Hiervoor krijg je een geïllustreerd cursusboek, één jaar praktijkgerichte begeleiding van een docent met jarenlange ervaring, toegang tot ons online leerplatform én de mogelijkheid om binnen de vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties!

    Kortingen, subsidies en voordelen

    Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is onderdeel van De Ondernemersschool en is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux.  Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie VZW en het Centrum Voor Avondonderwijs VZW. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.
    Inschrijven
    Moshin F.
    Antwerpen

    Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

    Abiha V.
    Ravels

    Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

    Maartje P.
    Brugge

    Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

    Evi D.
    Gent

    Goede, correcte en snelle service bij vragen!

    InschrijvenContact

    ONZE OPLEIDINGEN

    Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

    Interessant voor jou

    SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS