Fermenteren, fermenteren, wie het wil kan het leren! Tijdens deze boeiende workshop ontdek je de juiste technieken om groenten en fruit te behandelen via deze unieke bewaarmethode. Al heeft deze techniek ook héél wat andere voordelen! Zo creëer je via de pittige, zoute, zure of zoete smaak van het fermenteren bijvoorbeeld een lekkere toevoeging voor slaatjes en andere gerechten. Daarnaast is het gefermenteerd voedsel dankzij haar gezonde bacteriën ook ideaal voor een optimale darmflora! Onder begeleiding van topdocenten ontdek je alle geheimen en ga je meteen aan de slag voor een leuke afwisseling in jouw keuken!
Ik geloof dat fermentatie niet alleen een ambacht is, maar ook een kunstvorm die de smaakpapillen betovert en de geest voedt.
Tijdens deze workshop steek je de handen meteen uit de mouwen en zal je zelf heel wat kokkerellen. Op het einde van de les heb je zo zelf al heel wat groentjes gefermenteerd die je gewoon mee naar huis neemt! Met alle vaardigheden die je opdeed ga thuis verder aan de slag en maak je de meest heerlijke gerechten voor jezelf en/of je gezin. Een smaakvolle opleiding dus waaraan niet alleen jij veel plezier beleeft.
Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve of cullinaire namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren.
startdataEmpty
courseNameLabel | lessonDay | firstLesson | lastLesson | cityStartdata | allLessons | |
---|---|---|---|---|---|---|
cpStartNewCarreer Fermenteren. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Avondonderwijs.
cpT1Testimonial
cpT2Testimonial
cpT3Testimonial
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-