Etherische oliën: een bron voor toekomstige geneesmiddelen

Het plantenrijk zit boordevol heerlijke geuren, die de basis vormen voor aromatherapie. Deze etherische oliën ruiken doorgaans goed en worden vaak als smaak- of geurstof gebruikt. Nu blijkt dat ze ook potentieel hebben om als geneesmiddel te dienen.

moreInfo

Serveer heerlijke shakshuka voor je vegetarische vrienden

De eenvoudige, maar overheerlijke shakshuka komt uit Tunesië en kan je ’s middags of ’s avonds eten, maar is oorspronkelijks zelfs bedoeld als ontbijt. Gebruik ons receptje om het klaar te maken en geniet ervan!

moreInfo

DIY: maak je eigen gezichtsmasker met aloë vera

Maak eenvoudig en snel je eigen gezichtsmasker op basis van aloë vera! Naargelang je huidtype combineer je de gel in het blad van deze plant met natuurlijke ingrediënten uit je eigen keuken. Je krijgt van ons alvast drie makkelijke recepten voorgeschoteld.

moreInfo

Mindfulness op Maandag

Motivatie zoek op maandag? We geven je graag een korte maar krachtige intermezzo om je batterijen helemaal op te laden en er met nieuwe moed terug in te vliegen!

moreInfo

Ontstressen: hoe doe je dat?

Hoe kan je je innerlijke rust weer terug vinden? Innerlijke rust krijg je als je ervoor kiest om je emoties niet de volledige overhand te nemen. We zijn er allemaal naar op zoek in ons drukke leven. Deze tips helpen je alvast op weg.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0