Krijg een onfeilbaar inzicht met de cursus Pendelen

Ben jij ook intuïtief ingesteld? Ben je op zoek naar een hulpmiddel om het onderbewuste te verkennen? Dan is de cursus Pendelen zeker iets voor jou! Het is een boeiende methode die al eeuwenlang succesvol gebruikt wordt.

moreInfo

Het opleidingsplan: groeimogelijkheden voor werknemers

Sinds januari 2023 heeft ieder bedrijf een eigen opleidingsplan, wat werknemers recht geeft op een aantal opleidingsdagen per jaar. Het plan helpt bedrijfsdoelen te bereiken en geeft werknemers de kans om nieuwe vaardigheden op te doen en carrièremogelijkheden te vergroten. In deze blog zetten we de voordelen voor werknemers op een rij!

moreInfo

Etherische oliën: een bron voor toekomstige geneesmiddelen

Het plantenrijk zit boordevol heerlijke geuren, die de basis vormen voor aromatherapie. Deze etherische oliën ruiken doorgaans goed en worden vaak als smaak- of geurstof gebruikt. Nu blijkt dat ze ook potentieel hebben om als geneesmiddel te dienen.

moreInfo

Serveer heerlijke shakshuka voor je vegetarische vrienden

De eenvoudige, maar overheerlijke shakshuka komt uit Tunesië en kan je ’s middags of ’s avonds eten, maar is oorspronkelijks zelfs bedoeld als ontbijt. Gebruik ons receptje om het klaar te maken en geniet ervan!

moreInfo

DIY: maak je eigen gezichtsmasker met aloë vera

Maak eenvoudig en snel je eigen gezichtsmasker op basis van aloë vera! Naargelang je huidtype combineer je de gel in het blad van deze plant met natuurlijke ingrediënten uit je eigen keuken. Je krijgt van ons alvast drie makkelijke recepten voorgeschoteld.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-