Hoe start je met je hobbyopleiding?


Duizenden studenten volgen jaarlijks een hobbyopleiding aan de Hobbyschool. Wil jij hun goede voorbeeld volgen? Dat is mogelijk in vijf eenvoudige stappen.

​​​​​​​

Stap 1: Kies je opleiding

Eerst kies je een hobbyopleiding uit ons gevarieerde opleidingsaanbod. Voor iedere opleiding voorzien we een gratis brochure die je nu al kan downloaden. Zo krijg je meteen een goed beeld van wat je te wachten staat en kies je zeker de juiste hobby voor jou.

Toch nog twijfels? Kom dan een volledige cursus inkijken op één van onze secretariaten. Bovendien ontmoet je er je persoonlijke studieadviseurs of opleidingsconsulenten. Zij helpen je met veel plezier verder.

Stap 2: Schrijf je in

Heb je een hobbyopleiding gekozen? SUPER! Schrijf je dan snel online in. Van zodra je het inschrijvingsformulier hebt ingevuld, krijg je een betaaluitnodiging. Nadat we je betaling ontvangen, ben je definitief ingeschreven. Koos je voor een thuisstudie? Dan sturen we jou je cursus meteen op. Die ontvang je dan in minder dan een week tijd. Naast de cursus heb je ook recht op één jaar begeleiding van jouw persoonlijke docent, en toegang tot de eCampus, ons online studentenplatform. Volg je een groepsles? Dan geven we je onmiddellijk toegang tot onze eCampus en nodigen we je uit voor je eerste les.

Stap 3: START!

Wanneer je een thuisstudie volgt, ga je meteen aan de slag. Je studeert de cursus waar en wanneer je wil. Zit je toch nog met een vraag over de leerstof? Contacteer dan zeker je docent! Binnen de 48 uur krijg je dan een antwoord.

Stap 4: Geniet

Ben je ingeschreven voor een hobbyopleiding? Dan begint de pret! Bij de Hobbyschool geniet je van je hobby in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Dat betekent:

  • Dat je geen examen moet afleggen.
  • Dat je kiest waar en wanneer je je hobby volgt.
  • Dat je bevlogen docenten en hobbyisten ontmoet

Onze hobbyopleidingen zijn dus totaal vrij van stress en verplichtingen.

Stap 5: Ontvang je attest

Heb je jouw hobbyopleiding afgerond? Dan ontvang je een attest. Dit attest doet dienst als een mooi aandenken aan een periode in je leven waarin je volledig voor jezelf koos. Het is een souvenir van de vele uren waarin je jouw talenten ontwikkelde, nieuwe vaardigheden leerde en vrienden voor het leven maakte.

Wil je met een nieuwe hobby starten? Informeer dan zeker bij je opleidingsconsulent naar een nieuwe hobby die jou past.

Heb je nog vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op met het secretariaat via deze pagina.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0