companyCertificatesHeader

KMO-portefeuille

Centrum Voor Afstandsonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid (VLAIO) in het kader van de kmo-portefeuille. Dat is goed nieuws voor ondernemers. Dankzij deze registratie betaalt de Vlaamse Overheid hen namelijk een deel van het inschrijvingsgeld voor onze professionele opleidingen terug. Als ondernemer geniet je zo van een cursus aan een heel scherpe prijs!

Centrum Voor Afstandsonderwijs voldoet aan de strenge kmop-norm. Dit is een set specifieke voorwaarden opgelegd door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO). Om cursisten de mogelijkheid te geven om met de kmo-portefeuille te betalen, moet een geregistreerde onderwijsinstelling aan deze voorwaarden voldoen. Het gaat onder meer om:

• Activiteit
  • Ervaringsbewijs inzake de verleende diensten
  • Klantentevredenheid
  • Kennis van de kmo-portefeuille
  • Integriteit

Onze organisatie draagt deze voorwaarden hoog in het vaandel. Dat garandeert een kwaliteitsvolle werking. Voor meer informatie over de kmo-portefeuille en de kmop-norm surf je naar de website van VLAIO.

Geregistreerd in het CRKBO

Centrum Voor Afstandsonderwijs is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in dit officiële register betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook onze docenten zijn opgenomen in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw. Dat maakt jouw opleiding extra voordelig.

Voor meer informatie over het CRKBO, de kwaliteits- en de auditvereisten ga je naar de website van CRKBO.

Word erkend lid van De Wellnessfederatie!

Wie geslaagd is voor een beauty- en wellnessopleiding aan onze onderwijsinstelling kan zicht automatisch aansluiten bij de Wellnessfederatie. Dit is de erkende beroepsvereniging van de beauty- en wellnesssector die zetelt in de Hoge Raad van de zelfstandigen en de KMO (De HRZKMO van de Federale overheidsdienst Economie en Middenstand van België). De beroepsvereniging Wellnessfederatie VZW, met ondernemingsnummer BE0871.076.232, heeft haar hoofdkantoor in de campus aan de Mechelsesteenweg 73 te 2018 Antwerpen. Ze zetelt bovendien mee in de Raad Van Bestuur van onze onderwijsinstelling. Deze erkende beroepsvereniging heeft als doel de vertegenwoordiging, de bestudering, de bescherming en de bevordering van de professionele, economische, sociale en morele belangen van de zelfstandigen, de kmo's en het ambachtswezen in het kader van de uitoefening van een beroep of een groep van beroepen.

De medewerkers van de Wellnessfederatie controleren op regelmatige tijdstippen mee de kwaliteit van de beauty- en wellnesscursussen, de docenten en de didactische materialen. Bekijk op elke cursuspagina of de opleiding wordt aanvaard door deze beroepsfederatie. Wanneer je aan Centrum Voor Afstandsonderwijs een diploma hebt behaald voor een cursus kan je je bijgevolg automatisch aansluiten bij deze erkende beroepsvereniging en geniet je zo van heel wat voordelen.

Klik hier voor meer informatie over De Wellnessfederatie.

Vrijstellingen bij  het Centrum Voor Beroepskwalificatie

Vrijstellingen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie

Het Centrum Voor Beroepskwalificatie (CBK vzw) oftewel het Centre De Qualification Professionnelle (CQP asbl) organiseert opleidingen in Brussel en Wallonië. Deze onderwijsinstelling met ondernemingsnummer 0628.576.826 organiseert dezelfde opleidingen als het Centrum Voor Avondonderwijs vzw en heeft haar hoofdkantoor in de campus Brussel in de Koningstraat 203.

Studenten die reeds een diploma behaalden aan onze onderwijsinstelling kunnen zich probleemloos inschrijven voor vervolgopleidingen of genieten van vrijstellingen aan dit opleidingsinstituut.

Voor meer informatie surf naar de website van het Centrum Voor Beroepskwalificatie.

Erkend door de NRTO (Raad voor Training en opleiding)

Het keurmerk van de NTRO is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Onze opleidingen werden op verschillende kwaliteitseisen aangaande leeruitkomsten, studenttevredenheid, deskundige docenten en continue verbetering getoetst door een externe certificerende instelling. Deze erkenning toont aan dat wij transparant zijn over over onze opleidingen, adequate dienstverlening bieden, een professionele omgang voorzien met studenten en derden, een permanentie klanttevredenheid kennen en deskundig personeel inzetten om onze studenten te begeleiden.
Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Een onafhankelijke, externe organisatie toetst tijdens een audit of een NRTO-lid voldoet aan de geformuleerde kwaliteitseisen.

De basis van het NRTO-keurmerk bestaat uit acht kwaliteitseisen die van belang zijn voor elke private aanbieder, van klassikale opleiders tot aanbieders van (online) opleidingstrajecten en examen- en valideringsinstituten. Een NRTO-lid:

• Is transparant over zijn product of dienst.
  • Is helder over de leeruitkomsten van opleidingen en trainingen.
  • Meet de klanttevredenheid.
  • Komt gemaakte afspraken na.
  • Zet deskundige docenten, trainers en adviseurs in.
  • Investeert in de deskundigheid van zijn personeel.
  • Heeft zijn processen op orde.
  • Streeft naar continue verbetering.