teacherLabel

Veerle Pauly

4.7/5

Piano is een instrument dat al mooi klinkt vanaf het eerste stukje, hoe eenvoudig het ook is.  Al snel zult u in staat zijn om met tien vingers de toetsen te bespelen. Een heerlijk gevoel! Als we dan wat verder zijn in het boek, dan zal u met de twee handen iets verschillend kunnen spelen. Net echt….
Bij mij begon het allemaal met een piepkleine rode vleugelpiano waar ik als kleuter mee speelde. De zwarte toetsen waren erop geschilderd, die brachten geen aparte klank voort.
Tot mijn 12de heeft het een beetje stilgelegen, maar toen begon het te lopen als een trein. Na het eerste verplichte jaar notenleer op de plaatselijke muziekacademie mocht ik dan bij aanvang van de middelbare school eindelijk met de lessen beginnen. Het vlotte zeer goed, en na een jaar of negen stond het vast: ik zou er mijn beroep van maken!
Vijf leerrijke jaren aan het Lemmensinstituut volgden en in juni 1999 stapte ik er weer buiten met een diploma “Meester in de Muziek, optie Piano” in de hand.
 
Sindsdien is het lesgeven een dagelijkse bezigheid. Piano, samenspel, kamermuziek, notenleer, algemene muziekcultuur, het regisseren van musicals met meer dan 100 kinderen, het leiden van een kinderkoor, het begeleiden en dirigeren van verscheidene koren, het verzorgen van optredens met zangeressen, klassiek en pop, het geven van ateliers voor de educatieve dienst van de Muntschouwburg, muziekles op een basisschool, muziekles op een hogeschool, teveel om op te noemen...
 
Toen ik de vraag kreeg om deze cursus te schrijven, heb ik niet getwijfeld. Hoe meer mensen kunnen genieten van piano spelen, hoe beter!

teacherGivesCourse Piano.

Veerle Pauly givesCourses

undefined

Piano

Volg enkele lessen Piano en word in een mum van tijd hobby Pianist.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0