teacherLabel

Stefano Falco

4 / 5

”Grafische vormgeving zit in mijn bloed”, zo zegt docent Stefano Falco. “Ik heb 10 jaar gewerkt als grafisch ontwerper, webdesigner en artdirector voor verschillende reclamebureaus. 15 jaar geleden heb ik dan mijn eigen communicatiebedrijf opgericht. Simultaan ben ik gestart met het geven van opleidingen aan professionals.”

“Ik ben niet alleen actief als communicatie- en ontwerpfreak, maar ben ook zanger/gitarist van de allergrappiste coverband van België: De Spikes. Muziek is voor mijn creatieve geest de broodnodige energieoplader, het is mijn tankstation. In het weekend sta ik in België en Nederland op de planken en maandag sta ik dan weer met opgeladen batterijen aan de ontwerptafel.”

Dat Stefano van alle markten thuis is, bewijst het gamma aan cursussen die hij voor zijn rekening neemt: van Webdesigner HTML5 & CSS3, over Grafische Vormgeving en Dreamweaver tot Photoshop, InDesign, Illustrator en natuurlijk Gitaarspelen voor iedereen. Hij is een echte creatieve duizendpoot die zijn grafisch en muzikaal talent maar al te graag met onze studenten deelt!

readMore

Stefano Falco givesCourses

vacancies_overview_title

We zoeken nog gepassioneerd talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf waarin je heel wat verantwoordelijkheid hebt en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons.

vacancies_docent

Wil jij jouw passie graag overbrengen op jonge en minder jonge hobbyisten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar bevlogen docenten die hun passie met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat is mogelijk. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, jij ook? Solliciteer dan snel voor een boeiende internationale functie bij ons.