teacherLabel

Corry Vandenbroeke

5.0 / 5

“Ik neem mijn studenten mee op een ontdekkingstocht vol smaken, geuren en kleuren. Een reis die hen tot in de verste uithoeken van de wereld brengt”, vertelt Corry Vandenbroeke. “Thee is een fantastisch natuurproduct. Je geniet het meest van thee als je het op de juiste manier zet en serveert”, gaat ze verder. “Daarbij speelt vakmanschap een belangrijke rol.”

Net dat vakmanschap krijg je van Corry mee. “Je proeft, bespreekt en beoordeelt”, verklapt Corry vol overgave. “Deze cursus is ongetwijfeld jouw cup of tea!”

readMore

Corry Vandenbroeke givesCourses

Theesommelier

nextStartingDate 01/09/2021

Volg een praktijkgerichte opleiding Theesommelier in jouw buurt.

startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Theesommelier01/09/202115/09/202118:3021:30Gent

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.