Naaister, cpProfessionWithFuture

Plastic zakjes bij de supermarkt zijn passé! Je eigen herbruikbare boodschappentas is dan ook de meest milieuvriendelijke optie. Maar die hoeven er helemaal niet zo saai uit te zien! Tijdens deze creatieve workshop ontdek je hoe je zelf met naald en draad aan de slag gaat om je eigen originele boodschappentas te maken. Ontdek verschillende patronen waarmee je jouw eigen tassen creëert en gebruik felle kleuren of coole prints zodat jij de meest unieke handtas uit je vriendenkring hebt! Dankzij de technieken die je onder begeleiding van een ervaren naaister ontdekt, ga jij bovendien voor een duurzaam resultaat dat lang meegaat! Wil je het allemaal zelf ontdekken? Schrijf je dan meteen in voor deze boeiende hobbycursus waarin je jezelf echt mag uitleven!

Creativity is intelligence having fun.

Albert Einstein.
cpWouldYou
  • uitpakken met je creatieve boodschappentas
  • persoonlijke cadeautjes maken voor je vrienden of familie
  • op een milieuvriendelijke manier winkelen
  • de beste en meest duurzame naaitechnieken in de vingers krijgen

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Naai een boodschappentas
Naai een boodschappentas (hobby) avondschool
cpCourseContent
  • Patronen voor verschillende soorten handtassen
  • Casual, stoer of romantisch; kies de stijl die jij wilt
  • De juiste technieken voor een duurzaam resultaat
  • Verschillende stoffen met hun eigen voor- en nadelen
  • Zakken, tassenband en voering inzetten
  • Creatieve extraatjes voor een origineel resultaat
Volwassenenonderwijs Naai een boodschappentas (hobby)
cpSkillsAndSkills

Met de technieken en vaardigheden die je tijdens deze workshop leert ga je thuis meteen verder aan de slag. Zo maak jij de meest originele boodschappentassen voor onderweg. Je verrast iedereen met jouw creativiteit en gaat voor een duurzame oplossing in plaats van al die vervuilende plastic zakjes!

Naai een boodschappentas (hobby) volwassenenonderwijs
cpFutureOpportunities

Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren. Of bied je leuke ontwerpen te koop aan op leuke hobbybeurzen of -marktjes. Zo verdien jij een extra zakcentje met jouw fijne hobby!

cpStartingDatesGroupCourse Naai een boodschappentas

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De workshop ‘Naai een boodschappentas’ duurt 4 uur. Tijdens deze opleiding ontdek je op een praktijkgerichte manier alle kennis en vaardigheden voor een uitgebreide introductie tot dit fantastische interesseveld. Zo ga jij thuis gewoon verder aan de slag! De ideale manier om jouw vrije tijd extra waardevol te besteden! In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

cpGoodToKnowAboutCourse Naai een boodschappentas

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-