Mocktailshaker, cpProfessionWithFuture

Mocktails zijn helemaal in! Deze fruitige drankjes zijn dan ook een fantastisch non-alcoholisch alternatief als heerlijk aperitief voor je gasten of een verfrissend drankje tijdens een zonnige dag. Maar een uitstekende mocktail is natuurlijk meer dan een gewoon fruitsapje. Tijdens deze boeiende workshop ontdek je dan ook verschillende en diverse recepten voor heerlijke mocktails waarmee je iedereen zal verrassen! Leer verschillende smaken en combinaties kennen en ga zelf aan de slag tijdens het shaken van je eigen heerlijke drankjes die je binnenkort aan iedereen kan serveren! Schrijf je nu in en kom het allemaal mee ontdekken en proeven. Zo ben jij helemaal mee tijdens je volgende Tournée Minérale.

Het leven is als een mozaïekwerk, het is de kunst om de gebroken stukjes bij elkaar te brengen en er iets prachtigs van te maken.

onbekend
cpWouldYou
  • de perfecte mocktail leren maken
  • voor je gasten of voor jezelf een non-alcoholisch aperitief inschenken
  • je kinderen ook een feestelijk glas te drinken geven
  • gezonde en lekkere recepten gebruiken

cpVirtualClasses
cpVirtualWhatItMeansOne
cpVirtualWhatItMeansTwo

cpVirtualWhatItMeansText
cpProgram Mozaïeken met glassteentjes
Mozaïeken met glassteentjes (hobby) avondschool
cpCourseContent
  • De juiste materialen voor het maken van heerlijke mocktails
  • Recepten voor unieke mocktails
  • Afmeten, mixen en serveren
  • Extra vitaminen voor een gezonde boost
  • Laat alles smaken tot zijn recht komen
  • Breng kleur in je lekkere drankjes
Volwassenenonderwijs Mozaïeken met glassteentjes (hobby)
cpSkillsAndSkills

Met de technieken en recepten die je tijdens deze workshop leerde ga je thuis meteen zelf verder aan de slag. Zo shake jij de meest overheerlijke mocktails tijdens je feestjes of gezellige etentjes. Zo verras je iedereen met heerlijke drankjes die bovendien ook nog eens volledig alcoholvrij zijn! Zonder twijfel zal jij dus niet de enige zijn die enorm van deze cursus zal genieten!

Mozaïeken met glassteentjes (hobby) volwassenenonderwijs
cpFutureOpportunities

Alle workshops die je via de Hobbyschool volgt, zijn bedoeld voor je eigen plezier en persoonlijke ontwikkeling. Maar dat sluit niet uit dat je al deze vaardigheden ook in je professionele carrière kan gebruiken! Werk je als begeleider in een dagverblijf of ga je wel eens aan de slag als vrijwilliger tijdens creatieve namiddagen, workshops of sessies? Dan ben jij weer helemaal mee met de nieuwste informatie en kennis over tal van leuke activiteiten die jij in groep kan uitvoeren!

cpStartingDatesGroupCourse Mozaïeken met glassteentjes

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De workshop ‘Mozaïeken met glassteentjes’ duurt 4 uur. Tijdens deze opleiding ontdek je op een praktijkgerichte manier alle kennis en vaardigheden voor een uitgebreide introductie tot dit fantastische interesseveld. Zo ga jij thuis gewoon verder aan de slag! De ideale manier om jouw vrije tijd extra waardevol te besteden! In het overzicht met de startdata vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

cpGoodToKnowAboutCourse Mozaïeken met glassteentjes

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpVirtualUSP1
cpVirtualUSP2
cpVirtualUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-