Campus Leuven (UCLL)

Hertogstraat 178, Leuven , BE

freeWifi

Les in een moderne campus

Goed ingerichte leslokalen

Eenvoudig bereikbaar

generalInfo

Voor de opleidingen in Leuven maakt onze school gebruik van een externe, gehuurde locatie in de lokalen van de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL). Hierdoor ben je verzekerd van een leeromgeving die de laatste nieuwe technologieën gebruikt. Opgelet: op deze locatie vinden alleen lessen plaats. Voor administratieve vragen of begeleiding bij je studiekeuze kan je hier echter niet terecht. Daarvoor kom je best naar één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt.
 
Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op deze locatie? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.

Met kleine maatregelen zorgen we samen voor een grote impact. Zo houden we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en worden de lokalen op een efficiënte manier verlucht en verwarmd. Veel studeerplezier!

lessonPlanning

lessonPlanningText

Campus Leuven bevindt zich in Heverlee, in de gebouwen van UCLL (gebouw Lerarenopleiding).
 
Adres
Hertogstraat 178
3001 Leuven

directions


Auto

Je parkeert gratis op de parking van de campus. Deze parking bereik je best via de inrit aan de Kerspelstraat. In je GPS-toestel geef je volgend adres in:
 
Kerspelstraat 74
3001 Leuven
 
De slagbomen van de parking gaan ’s avonds automatisch omhoog bij het op- en uitrijden van de parking.

Bus/Tram

Buslijnen 4, 5, 6 en 527 stoppen vlak bij de campus. Stap af aan halte "Heverlee Kazerne - H. Hart".

Trein

Kom je met de trein? Stap dan of aan station Heverlee en wandel in een kwartiertje tot aan de campus. Of stap af in station Leuven en neem buslijn 4, 5 of 6 tot aan halte "Heverlee Kazerne - H. Hart". Deze halte bevindt zich vlak bij de campus.

coursesIn Leuven

startdataEmpty

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0