Ontvang je attest

Heb je een hobbyopleiding bij de Hobbyschool gevolgd? Dan ontvang je een attest. Dit attest vormt de kers op de taart na een verrijkende periode in je leven waarin je volledig voor jezelf koos. Het is een document boordevol waardevolle herinneringen aan de duurzame vriendschappen en nieuwe vaardigheden die je tijdens je hobbyopleiding verwierf. Kortom, het is het sluitstuk van jouw me-time!

Verrijkende periode


Onze hobbyopleidingen staan in de eerste plaats garant voor zelfontplooiing. Dankzij ons veelzijdige opleidingsaanbod ontdek jij nieuwe talenten die je meteen verder ontwikkelt in een ontspannen sfeer. Dat alles doe je onder begeleiding van een bevlogen docent die zijn of haar passie met veel plezier aan jou doorgeeft.

  Waardevolle herinneringen


  Een hobby is meer dan een invulling van je vrije tijd. Het is een moment voor jezelf waarop je even volledig focust op je eigen behoeften. Of je nu wil ontspannen, bijleren of netwerken, bij de Hobbyschool doe je het allemaal. Zit je hobbyopleiding erop? Dan ontvang je een attest ter herinnering aan deze fijne tijd.

  Duurzame vriendschappen


  Volg je een hobbyopleiding in groepsles of Virtual Class? Dan bouw je een netwerk van gelijkgestemden uit. Deze mensen hebben dezelfde passie als jou en ontwikkelen hun talenten op hetzelfde tempo. Kies je voor een thuisstudie? Dan krijg je de kans om het enthousiasme van je docent vanop de eerste rij mee te maken. Zo krijg je een unieke inkijk in de manier waarop je docent jouw hobby (be)leeft. Welke studiemethode je ook kiest, je bouwt dus sowieso duurzame vriendschapsbanden op.

  Start nu

  fCompareCourses

  fCompareMax3Courses

  -
  0