Ontspanning met een doel

Wil jij je werkkrachten eens in de watten leggen? Geef ze dan de unieke kans om een hobbyopleiding bij de Hobbyschool te volgen. Onze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld op maat van bedrijven. Hierdoor zijn ze perfect inzetbaar als teambuilding, ontspanningsmoment of vrijblijvende cursus. Bovendien zijn ze volledig afgestemd op je volledige organisatiestructuur, van directie tot productie. Zo krijgen al je werknemers dankzij hun deelname aan onze opleidingen een flinke motivatieboost!

Maak nu je bedrijfsaccount aan, voeg medewerkers toe en blijf op de hoogte van alle updates over onze hobbyopleidingen. Naast praktische informatie, volg je via je persoonlijke bedrijfsprofiel je personeel makkelijk op en krijg je een gestructureerd overzicht van alle betalingen. Grijp dus snel je kans en maak het verschil voor jouw bedrijf!

Bewezen voordelen

Wist je dat werknemers die in hun vrije tijd hobby's beoefenen vaker productiever zijn op de werkvloer? Dat komt enerzijds omdat ze veel voldoening halen uit hun vrije uren. Zo zijn ze op werkdagen extra hard gemotiveerd om hun taken met beide handen aan te pakken. Anderzijds ontdekken hobbyisten heel wat nieuwe talenten in een ongedwongen sfeer. Denk daarbij aan creativiteit, oplossingsgericht denken of handigheid. Deze talenten komen vroeg of laat sowieso van pas op de werkvloer! Ben je klaar om het potentieel van je werknemers te maximaliseren?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0